Web Analytics Made Easy - Statcounter

محسن فدایی فوق تخصص جراحی پلاستیک در گفت‌وگو با خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان؛ در خصوص سوختگی و راه‌های درمان آن اظهار کرد: سوختگی می‌تواند ناشی از مواد حرارتی مانند  شعله حرارت و انفجار و یا ناشی از مواد شیمیایی و قلیایی باشد.

فوق تخصص جراحی پلاستیک با اشاره به اینکه پیشگیری، مهم‌ترین اقدامی است که فرد می‌تواند برای درمان سوختگی انجام دهد، خاطر نشان کرد: قبل از اقدام به هر کاری باید نکات ایمنی را در خصوص آن رعایت کرد؛ سوختگی درمان قطعی ندارد لذا افرادی که در مکان‌هایی مانند کارخانه و ساختمان سازی کار می‌کنند باید قبل از اقدام به هر کاری نکات ایمنی را رعایت کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

فدایی با بیان اینکه آسیبی که مواد محترقه و آتش زا در روز چهارشنبه سوری برجای می‌گذارند در بسیاری افراد قابل جبران نیست، تصریح کرد: با وجود اینکه هر ساله شاهد حوادث ناهنجاری در هر چهارشنبه آخر سال هستیم، افراد علاوه بر هزینه‌های هنگفتی که بابت خرید مواد محترقه می‌کنند باید بعد از آن به دنبال راه‌ درمانی برای جبران سوختگی باشند.

سوختگی، بیماری‌های زمینه‌ای را تشدید می کند

وی با اشاره به اینکه ممکن است سوختگی، بیماری‌های زمینه‌ای را تشدید کند، بیان کرد: فرد دچار سوختگی را باید از نظر بیماری‌هایی مانند مشکلات قلبی عروقی، تنفسی، دیابت و غیره  بررسی کرد؛ چراکه سوختگی در این بیماران باعث تشدید مشکلات آنان خواهد شد و از طرفی وجود بیماری زمینه‌ای باعث تأثیر منفی بر  درمان سوختگی آنان خواهد داشت.

فوق تخصص جراحی پلاستیک با اشاره به اینکه در روز چهارشنبه سوری بیشترین نوع سوختگی را نسبت به روزهای دیگر سال داریم، گفت: در این روز که انفجارات بالاست، گاهی سوختگی‌ها قابل درمان قطعی نیست؛ اگر سوختگی حرارتی باشد افراد باید محل حادثه دیده را با آب ملایم و خنک  بپوشانند و سریعا به مراکز سوختگی مراجعه کنند.

فدایی در خصوص سوختگی‌های شیمیایی افزود: بهترین کاری که افراد در مراحل اولیه سوختگی در خصوص سوختگی حرارتی و یا سوختگی شیمیایی باید انجام دهند، خنک کردن محل حادثه دیده و مراجعه سریع به مراکز سوختگی است.

بهترین راه برای درمان سوختگی در منزل

وی با بیان اینکه بسیاری افراد با روش‌های قدیمی اشتباه در درمان سوختگی اقدام می‌کنند، عنوان کرد: برخی افراد اسید را با جوش شیرین مخلوط می‌کنند و به محل سوخته مورد نظر می‌زنند که این کار جزو اشتباه‌ترین کار‌هاست.

فوق تخصص جراحی پلاستیک با اشاره به اینکه برخی افراد از کره برای درمان سوختگی‌های جزئی استفاده می‌کنند، اظهار کرد: باید در نظر داشت که کره و مارگارین به دلیل اینکه گرما را در خود نگه می‌دارند آسیب بیشتری را به پوست فرد می‌رسانند و  هرگز نباید از کره و روش‌های غیر علمی برای درمان سوختگی در منزل استفاده کرد.

فدایی با بیان اینکه افرادی که دچار سوختگی شدند باید بلافاصله  با اورژانس و مراکز سوختگی تماس بگیرند، یادآور شد: باید به این مسئله دقت فراوان شود که افراد حادثه دیده، می‌توانند درمان مقدماتی را در منزل انجام دهند و در صورت نیاز به مراکز تخصصی مربوطه منتقل شوند؛ بهترین راه برای درمان سوختگی در منزل، استفاده از آب خنک و گذاشتن یخ در محل حادثه دیده است.

انتهای پیام/ /

منبع: باشگاه خبرنگاران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۶۵۱۳۷۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

میقاتی دریافت رشوه از اروپا برای نگه داشتن پناهجویان سوری را تکذیب کرد

به گزارش قدس آنلاین، دفتر اطلاع‌رسانی «نجیب میقاتی» نخست‌وزیر موقت لبنان در پاسخ به حمله‌ای سیاسی و رسانه‌ای علیه این کشور که مدعی است «اتحادیه اروپا به لبنان رشوه داده تا پناهجویان سوری را در خاکش نگه دارد»، بیانیه‌ای در رد این ادعا منتشر کرد.

به گزارش خبرگزاری «آناتولی» ترکیه، «اورزولا فون درلاین» رئیس کمیسیون اروپا روز پنج‌شنبه در بیروت بسته‌ کمک‌های مالی برای لبنان به ارزش یک میلیارد یورو را که از سال جاری میلادی تا سال ۲۰۲۷ در دسترس لبنان خواهد بود، اعلام کرد.

میقاتی گفت: صحبت درباره رشوه اروپا به لبنان برای ماندن آوارگاه (پناهجویان) در خاک این کشور نادرست است، این هدیه کاملا بی‌قید و شرط است و بر اساس روال‌های پذیرش هدایا، از سوی لبنان تایید شده است.

نخست‌وزیر موقت لبنان در ادامه نیز تاکید کرد: بسته کمک‌های اتحادیه اروپا کمکی بدون قید و شرط منحصرا برای لبنان و مردم آن بوده و شامل بخش‌های بهداشت، آموزش، حمایت اجتماعی و فقیرترین خانواده‌ها است.

او همچنین توضیح داد: بسته کمک‌های مالی اروپا شامل کمک‌ها به ارتش و نیروهای امنیتی امنیت عمومی و نیروهای امنیت داخلی برای کنترل مرزهای زمینی می‌شود و هرآنچه بر خلاف این گفته می‌شود، سخنی پوچ و اتهام‌های سیاسی نادرست است.

این مسوول لبنانی در پایان بر عزم کابینه‌ این کشور برای اجرای قوانین در تمامی بخش‌های این کشور تاکید کرد و گفت: هر فردی که به شکل غیرقانونی اقامت داشته باشد، از کشور اخراج خواهد شد و در مورد این مساله غیرقابل انکار است و دستورات اجرای اقدامات لازم به دستگاه‌های مربوطه داده شده است.

تعداد پناهجویان سوری در لبنان ۱.۸ میلیون تن است که طبق برآوردهای لبنان، اسامی حدود ۸۸۰ هزار تن از آنها توسط کمیساریای امور پناهجویان سازمان ملل به ثبت رسیده است.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • اختلال اوتیسم؛ نشانه‌ها، علل و راه‌های درمان آن
  • رشت میزبان دوازدهمین کنگره ملی سوختگی ایران شد
  • حجازی: درباره بازی با پیکان بهترین راهکار انتخاب می‌شود
  • میقاتی دریافت رشوه از اروپا برای نگه داشتن پناهجویان سوری را تکذیب کرد
  • برگزاری دوازدهمین کنگره کشوری سوختگی
  • سل تراپی معجزه نمی کند/ حداقل دو سوم سرطانی ها در ایران حتماً زنده می مانند
  • ۵ روش از مؤثرترین درمان‌های مکمل در بهبود سرطان
  • چند تکنیک برای درمان سنگ صفرا؛ بهترین نوشیدنی برای سنگ کیسه صفرا چیست؟
  • مهار آتش‌سوری انبار لاستیک در بلوار رحمت شرقی شیراز
  • درمان دردهای عضلانی و مفصلی با حرکات اصلاحی ورزشی +تصاویر